FIGYELEM!!!
Kedves Vendégeink!
Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy 2020.03. 21. szombattól kezdődően hétvégén is rendelhetek tőlünk menüt akár házhoz szállítással is!
Rendelésed leadhatod: +3630-935-8954 -es telefonszámon minden nap 08.00.-11.00 óráig!


Termékeink élelmiszerbiztonságát validált HACCP rendszerünk garantálja.

Higiéniai szabályzatunk értelmében ételhordókat nem áll módunk fogadni. Csomagoló anyagaink OÉTI engedéllyel rendelkeznek. Doboz ára: 50 Ft/db (leves, főétel) illetve 25 Ft/db (savanyú).

Munkanapokon 10:00-ig tudjuk az adott napi megrendeléseket fogadni.

Menü ára 1.090 Ft/adag. A napi menü sor bontható. Savanyú: 320 Ft/adag.

Hétfőtől-csütörtökig 1 adag leves ára: 340 Ft, főétel 750 Ft.

Pénteken nálunk az árak feleződnek! 1 adag húsos leves ára: 545 Ft, főétel 545 Ft.

Ízház tájjellegű ajánlata hétfőtől-péntekig, ára 1.350 Ft/adag (levest nem tartalmaz).

Menü változtatás jogát fenntartjuk.

A 2018-as adatvédelmi törvény előírásainak alapján, garantáljuk, hogy a rendeléskor megadott nevet címet és telefonszámot, harmadik félnek nem adjuk ki!

Az étlapon szereplő számok az allergén anyagokat jelölik!

Erzsébet étkezési és Erzsébet ajándék utalványt elfogadunk. Szép kártyával is lehet fizetni!

Szakácsok: Bíró Olivér, Herbály Bianka Bettina



Allergén anyagok listája

Az ételek mellett szereplő számok allergéneket jelölnek

Allergén élelmiszer összetevők listája AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 1169/2011/EU RENDELETE (2011. október 25.)

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve

a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),

b) búzából készült maltodextrin(*),

c) árpából készült glükózszirup,

d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2. Rákfélék és azokból készült termékek.

3. Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve

a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,

b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve

a) finomított szójabab olaj és zsír(*),

b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,

c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,

d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve

a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,

b) laktit.

8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve

a) diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. Zeller és abból készült termékek.

10. Mustár és abból készült termékek.

11. Szezámmag és abból készült termékek.

12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben.

13. Csillagfürt és abból készült termékek.

14. Puhatestűek és abból készült termékek.