Szeretettel és tisztelettel üdvözlöm a Nagykunsági Íz-és Termékház honlapján!

Cégünk, a Nagykunság térség versenyképességének, közösségformálásának javítása és a magyar identitás tudat növelése érdekében létrehozta a lokális, tradicionális ízekre és formavilágra épülő kézműves íz- és termékházat.

A termékház termékpalettájának szélesítésével, közösségi térré, továbbá hazai és nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkező, versenyképes un. integrátori egységgé szeretne fejlődni. Saját márkás termékeink minőségét speciális minőségbiztosítási rendszerünk garantálja. Üzletünkben HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer működik. Ízházunk minőségpolitikája szerint, a hagyományos ízvilág mellett új és újszerű ízek bevezetését, erre épülő programokat tervez megvalósítani és elsődlegesen a fenntartó filozófiájával is messzemenőkig megegyező egészséges táplálkozás eszméjét próbálja képviselni.

Az út, amin haladunk a tradicionális, innovatív és vevőorientált gondolkodás felé vezérel bennünket.

Köszönjük, hogy érdeklődésével, jelenlétével megtisztelt bennünket. Bízunk benne, hogy Ön is partnerünkké, visszatérő vendégünkké válik, együtt tudjuk vállalkozásunkat a térség egyedülálló, innovatív bázisává fejleszteni.

Otthonos környezetben, hagyományos nagykunsági ételekkel várjuk kedves vendégeinket a Nagykunsági íz-és termékházban.

Vállaljuk családi-és céges rendezvények lebonyolítását a nagytermünkben 40 főig, külön termünkben 15 főig, külső teraszunkon 70 főig (május elejétől szeptember végéig). Igény szerint helyi termék kóstolót is szervezünk.

Vendégeink megelégedettsége üzletünk sikerének kulcsa. Szeretettel várjuk, legyen Ön is vendégünk.

Patkós Mónika
Nagykunsági Íz-és Termékház ügyvezetője, háziasszonya

 nagykunsagi_iz_termekhaz_fooldal