2017. 09. 22. – „Közel a segítség- Hálózatban együtt a vidékért”

2017. 09. 22. – „Közel a segítség- Hálózatban együtt a vidékért”

Sáringer-Kenyeres Tamás Elnök Úr, Schultz Gábor Ügyvezető Úr és Weidel Walter Főtitkár Úr nevében, szeretettel meghívjuk Önt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat 2017. szeptember 22-én (péntek), 13.30 órától megtartásra kerülő konferenciájára, amely az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) keretén belül: „Közel a segítség – Hálózatban együtt a vidékért” címmel kerül megrendezésre. (Hungexpo Konferencia Központ)

A konferencia fő témája a Széchenyi Program Iroda és aMagyar Nemzeti Vidéki Hálózat tevékenysége lesz, amit partnereikkel együtt végzünk a vidék felzárkóztatása érdekében.
Szót kapnak nemzetközi és hazai partnereink és a rendezvény végén ünnepélyes keretek között, együttműködési megállapodások aláírására kerül sor.
A rendezvény 18.00-kor szendvicsvacsorával zárul.

Tiszteljen meg minket jelenlétével, legyen részese Ön is Hálózatunk e nagy eseményének.

A rendezvényen való részvétel és a 22.-ére szóló napi jegy ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, töltse ki regisztrációs kérdőívünket: jelentkezési űrlap.

Amennyiben másik napon kíván részt venni az OMÉK-on, kérjük, tüntesse fel jelentkezési űrlapunkban dátum és az időpont megadásával. A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat meghívottjai számára ingyenesen biztosítja a belépést a Vásárra.

Tisztelt vendégeinket a kiállítás időtartalma alatt, szeretettel látjuk standunkon, ahol Szakáli János, Pest megye Területi Felelőse lesz a stand házigazdája (elérhető a Szakali.Janos@szechenyiprogramiroda.hu címen). Megyei Területi Felelőseink frissítővel és partnereink által felajánlott kóstolóval várják a látogatókat minden nap, 9.00 – 18.00-ig az (A pavilon 108/B) SZPI – MNVH standon.

Program

Várjuk szeretettel!