„Hungarikumok varázsa” ünnepi hungarikum fotópályázat

„Hungarikumok varázsa” ünnepi hungarikum fotópályázat

„Hungarikumok varázsa” ünnepi hungarikum fotópályázatA Földművelésügyi Minisztérium ünnepi fotópályázatot hirdet az adventi időszakra.

A pályázatról
A „Hungarikumok varázsa” fotópályázatra olyan fotók beérkezését várjuk, amelyek egyedi, ötletes és kreatív látásmóddal, megoldásokkal mutatják be nemzeti értékeinket.
A karácsonyi készülődésre tekintettel elvárás, hogy a képeken a hungarikumok mellett az ünnepi varázs páratlan hangulata is megjelenjen!

A beküldendő pályázat tartalma
1 db saját készítésű (fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készített, kizárólag: jpg fájl, maximum 5 MB méretű fénykép), amely illeszkedik a „Hungarikumok varázsa” témához. A beküldött képek megjelennek a Hungarikumok Gyűjteménye hivatalos Facebook-oldalán a szerző nevének feltüntetésével.
Az elkészült fotókat a zsolt.kiss@fm.gov.hu e-mail címre várjuk! Az e-mail-ben kérjük, tüntessék fel teljes nevüket, telefonszámukat és levelezési címüket!

Beküldési határidő: 2017. december 4. 22:00 óra
A beküldési határidőt követően a beérkezett fotók felkerülnek a Hungarikumok Gyűjteménye hivatalos Facebook-oldalára, ahol ezt követően elindul egy szavazás.
A szavazatok gyűjtésére két hét áll rendelkezésre, a szavazást 2017. december 19-én lezárjuk. A három legtöbb szavazatot kapott kép tulajdonosát értékes hungarikum termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal jutalmazzuk. A nyereményeket az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. és a Hungarikum Élményház ajánlotta fel.

A díjazottak 2017. december 22-ig e-mailben értesítést kapnak a nyereményekről.