Találkozzunk az Utazás Kiállításon Szolnokon!

A Nagykunsági íz – és termékház helyi, térségi kézművesek, őstermelők termékeivel várja az érdeklődő vásárlókat a 18. SZOLNOKI UTAZÁS KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR-on 2016. április 15 – 16. 5000 Szolnok, Hild József tér 1.

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Tourinform Szolnok Iroda szervezésében ismét megrendezésre kerül Szolnok belvárosában a Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásár. A rendezvény széles turisztikai kínálatot sorakoztat fel, egész Magyarország turisztikai kínálata megtalálható lesz, az utazási irodák pedig kedvezményes külföldi utazásokat is kínálnak a rendezvényen. A szakmai program kiegészül külföldi és belföldi díszvendégekkel, tartalmas turisztikai konferenciával és gasztronómiai különlegességek bemutatásával. A szakmai bemutatókon kívül gyermekprogramok, játszóházak és kézművesvásár is várja majd az érdeklődőket. A kiállítás több színvonalas kültéri rendezvénnyel is kiegészül, mindkét nap tánc- és sportbemutatókat is láthatnak vendégeink. A kiállításra utazási irodák, turisztikai információs irodák, regionális marketingigazgatóságok és turisztikai szolgáltatók jelentkezését is várják. A rendezvény látogatása díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Tourinform Szolnok Iroda!

A kiállítás díszvendége a Tiszazug, JNSZ megye déli tájegysége. Megismerhetik Észak-magyarországi, Tisza-tavi, Észak-alföldi, Dél-alföldi, Nyugat-dunántúli és Balatoni régiók turisztikai információs irodái, utazási szolgáltatói ajánlatait. Helyi termelők és kézműves kiállítók kínálják portékáikat, megkóstolhatják az „Alföld Szíve Ízeit”, például a hungarikumnak felterjesztett szolnoki gulyást és az új gulyáspogácsát is.

A turisztika iránt érdeklődők pénteken és szombaton tekinthetik meg a belföldi és külföldi üdülési ajánlatokat, míg az otthon és kert expo vendégeit vasárnap is várják a kiállítók.

Megnyitó: 2016. április 15. péntek, 11:00

Szakmai program: 2016. április 15. péntek, 11:30

– a Gasztronómiai értékeink a vidékfejlesztés fókuszában, előadó: Dr. Barancsi Ágnes

– HIR védjegyes termékek és megyei gasztronómiai fesztiválok,

– Szolnoki Gulyás bemutató, kóstoló, előadó: Csányi Sándor gulyáskirály.

Szombaton 11 órától Szolnok legújabb könyve, a “Múltidéző” bemutatója, és Pozsonyi Katalin “Kerékpárral a Rajna folyó mentén, 7 országon át” című élménybeszámolója

2016_04_15_16_18_utazas_kiallitas_szolnok