HAHOTAHAHOTA
Emlékszik még 1980-as években megjelent zsebkönyv jellegű magyar vicclapra, a Hahotára? Mert mi igen. No, nem azért ilyen öregek vagyunk :-), csakis azért mert mi szeretjük a humort, a vidámságot és a nevetést. Minden héten megjelentetjük HAHOTA rovatunkat, melyben ételekkel, italokkal kapcsolatos vicceket küldünk Önöknek facebook oldalunkon és melyet a honlapunk HAHOTA rovatában is elovashat.. 
Tudta, hogy a  nevetés számos olyan folyamatot indít el a szervezetben? Például az adrenalin szétárad a testünkben, emelkedik a vérnyomásunk, majd később az átlagos alá esik, majd 45 percig ugyanazon a szinten marad. Megindul az endorfin- és szerotoninhormonok termelődése, miközben a stresszhormon csökken. A jóízű nevetés edzésben tartja az arcizmokat is, így megakadályozza a bőr idő előtti elöregedését. Ezenkívül méregteleníti a szervezetet és serkenti az immunrendszert. Kutatások bizonyítják, hogy hosszas nevetés után a felső légúti fertőzések elleni védekezésért felelős antigénszint is növekszik.
Ne féljünk tehát a mosolytól, hiszen nemcsak szebbek leszünk tőle, de lelkünk is vidámabb és fiatalabb lesz!
Ha Ön is tud derűre fakasztó vicceket vagy vicces történeteket, kérjük ossza meg velünk! Írjon nekünk like-lja rovatainkat.
Tehát, mosolyra fel!


Megjelent az asszony

Működik

Fatális

Alapfokú borajánló

Szakértő vendég