Patkós Mónika, az Ízház háziasszonya, ügyvezetője
Sok éves vendéglátói tapasztalattal rendelkezem. Az szervezet vezetőjeként összetett és izgalmas feladataim vannak, ám szeretem a kihívásokat és örömmel állok minden új lehetőség elé.
Barhács Róbert, szakács
Előző munkám során nagyüzemi konyhán dolgoztam, mint szakács. Örülök, hogy kreatívitásomat az ízház modern konyháján is kamatoztathatom. Szeretem, mikor a vendégek érzékszerveit ínycsiklandó falatokkal kényeztethetem.
Bíró Olivér hol szakács, hol pincér
Öt éve dolgozom vendéglátásban. Szerencsés helyzetként értékelem, hogy a konyhában és a pultban is otthon érzem magam. Szeretek az emberekkel beszélgetni és szeretek „jó” csapatban dolgozni.
Bíróné Soücz Mariann, felszolgáló
Több mint két évtizede vendéglátásban dolgozom Mezőtúron.
Azért szeretem ezt a közeget, mert a munkám során nap, mint nap érdekes emberekkel találkozom.
Juhász József, felszolgáló
14 éve dolgozom a vendéglátásban szakképzett felszolgálóként. Az eddigi évek alatt jelentős gyakorlati tapasztalatokra tettem szert a nagyobb budapesti éttermek, hotelek felszolgáló részlegén.
A mottóm: „Szeretem, ha a vendég mosolyog és elégedett a szolgáltatásokkal”
Kiss Bettina, felszolgáló
A vendégszeretet melegségét kis falumból Kuncsorbáról hozom magammal.
Családias, kellemes hangulatot próbálok a vendégek számára biztosítani.
Takács Margit, konyhalány
Több mint 40 év munkaviszonyt követően óvodai dajkaként mentem nyugdíjba. Fiatalos lendületem nem hagyott nyugodni, így más területen is szerettem volna kipróbálni magam. Mivel szeretek az emberekkel kommunikálni, úgy érzem a vendéglátásban megtaláltam a számításaimat.
Zsilka Róza, konyhalány
Hosszú évek sora óta tevékenykedem a vendéglátás területén. Mindig örülök, ha egy csapatnak hasznos tagja lehetek.
Az is nagy öröm számomra, hogy a szakácsok keze alá dolgozhatok.