LÉDIG SAJTOK
Csala Mihályné, Mezőtúr
A sajt a tej tartósításának ősi módszere. Teljes értékű táplálék, mely tartalmazza a létfenntartás minden fontos elemét, nem mellékesen még kulináris élvezeti értéke is van. Létrejötte a természet egyik csodája. A sajt keletkezése és élte talán csak a boréhoz hasonlítható. Élő anyag, folyamatos biokémiai átalakuláson megy keresztül. Az új ízek, új zamatok kialakulása végett a termékeket nem csomagoljuk be előre.
Igény szerinti ízesítéssel: aszalt szilva, dió, birsalma, erős paprika, csemege paprika, medvehagyma, kapor, zöldfűszer, petrezselyem, fokhagyma, bazsalikom, kapor, tárkony
Párolt vöröshagymás, fokhagymás sajt
Ár: kérjük, érdeklődjön
Natúr sajt
Ár: kérjük, érdeklődjön
Medvehagymás, fokhagymás, erős paprikás sajt
Ár: kérjük, érdeklődjön
Paprika darabok, paprika krémes sajt „csípős
Ár: kérjük, érdeklődjön
Fokhagymás tárkonyos sajt
Ár: kérjük, érdeklődjön
Füstölt sajt
Ár: kérjük, érdeklődjön