A Vidékfejlesztési Fórumon kínáltuk a helyi termékeket

2017. április 26-án  a Mezőtúri Önkormányzat Dísztermében rendezett Vidékfejlesztési Fórumon képviseltük a helyi ízek (pl. túri perec, házi ajt, házi kolbász, házi kenyérből készült falatkák, kétműves szörpök, lekvár kóstolók), helyi értékek világát. A konferencia fő célja  a Nagykunság tanyáin, zártkertjeiben tevékenykedő családi gazdaságok, kistermelők, kézművesek közös termelési-értékesítési csatornáinak felkutatása illetve a város-vidék szoros kapcsolatának megteremtése, a lakosságának kiváló minőségű, nyomonkövethető élelmiszerekkel történő ellátása volt. Kiss Bettina felszolgáló és Patkós Mónika ügyvezető háziasszony keze munkáját dicséri a kínáló stand látványa. Köszönjük Lányok!

2017. 04. 26. - Vidékfejlesztési Fórum - termékkínáló
« 1 A 6 »