Megnyílt az Ízház-terasz

Megnyílt az Ízház-terasz

A jó idő beköszöntével megnyitottuk vendég teraszainkat.
Prémium minőségű, kézműves sör-és házi szörp féleségekkel, borsmentás limonádéval, házias ízekkel és helyi termékekkel várjuk kedves vendégeinket.

Prémium minőségű, kézműves sör féleségeink:


OGRE PILSNEROGRE PILSNER (500 Ft/0,5 l)

Típus: pilsner

Alkoholtartalom: 5,6% v/v

A békési sörfőzde egyik zászlóshajójának számító márka valódi ugródeszka egy féktelen, ízgazdag, nevetésbe fúló sörözéshez. A sör egy markáns megkomlózott csatornát vág az íz- és alkoholérzékelés, és a legbarátságosabb sörkóstolások világa közé. A heves sörkóstolók jó lesz azonban, ha vigyáznak, mert az Ogre behízelgi és itatja magát a legjobb helyeken is.

 

 

MEGGYES LAGER MEGGYES LAGER (400 Ft/0,33 l és 500 Ft/0,5 l)

Típus: Meggyes lager

Alkoholtartalom: 3,7% v/v

A Magyarországon termett gyümölcsök hamisítatlan zamata keveredik ebben a könnyed, fátyolos habbal töltött sörben. A meggyfák árnyékában kiforrott sör udvarát fanyar, erdei gyümölcsös illat és enyhe citromos érzés tölti meg. A gyümölcsös ízek harmonikus útitársai a malátának: a fanyar meggy vezetése mellett enyhe komló, málna és szamóca kísérik a sör útját.

 

 

SZILVÁS LAGERSZILVÁS LAGER (500 Ft/0,5 l)

Típus: Szilvás lager

Alkoholtartalom: 3,7% v/v

Ebben a különleges lager sörben a mediterrán békési nap íze találkozik Magyarország egyik „védjegyével”, a Békési Szilvával.
Szent András Szilvás Sörének különleges zamatokat ígérő illatában az aszalt szilva lágyan simul a harmonikusan komlózott sör ízkarakterébe.

Kézműves sörök


 

Karcagi szörpökHázi szörpök (210 Ft/0,3l és 350 Ft/0,5l üveges szörpök 950 Ft/0,5 l)

Többféle ízben: meggy, bodza, akác, szőke lotyó szilva, vörös lotyó szilva, kökény, ribizli, szamóca, körte, egres, bodzameggy, fűszeres szilva (fahéj, szegfűszeg)

Hígítási arány 1:6

Borsmentás limonádéBorsmentás limonádé

  • 0,25l  210.-Ft.
  • 0,5l    350.-Ft.